Pagina's

dinsdag 4 september 2012

Vraagje!


Zit hier zomaar te bedenken of jullie het misschien een keertje leuk zouden vinden als ik hier eens een challenge zou doen waarmee je dan ook nog een leuke prijs kan winnen???

Ik vind het tegenwoordig niet altijd leuk dat er bij de diverse challenge's een winnaar gekozen wordt via random en dat wil ik hier dan ook NIET gaan doen, hoe dan wel of door wie dat moet ik nog even bedenken, maar dat is van latere zorg ;-)

Wil dus graag jullie mening hierover lezen en bij genoeg reacties ga ik dan bedenken wat voor challenge het gaat worden.

Lieve groetjes

15 opmerkingen:

 1. Hoi Tineke,

  Natuurlijk is het leuk om een nieuwe challenge blog welkom te heten :D En ik ben het met je eens dat er heel veel Random prijswinnaar gekozen worden. Zoals je weet heb ik bij MHP ook gekozen voor Random winnaars. Hier is voor gekozen zodat iedereen een eerlijke kans heeft om te winnen. Wanneer je daar niet voor wilt gaan kan je bijv. als regel opnemen dat de winnaar de volgende challenge niet mee mag doen oid. Zo voorkom je dat steeds dezelfde mensen winnen. Ben benieuwd wat je ervan wilt gaan maken ;p

  Groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een challenge ben ik altijd wel voor in! Vaak krijg ik daardoor juist weer meer inspiratie, en maak ik soms heel andere kaarten dan dat ik standaard doe. Dus ik vindt het meestal wel een uitdaging! Al zijn er ook wel eens challenge onderwerpen waar ik weinig mee heb. Een sketch vind ik het leukste om te doen.

  En tja...dat de winnaar gekozen wordt door random vind ik vaak juist wel het eerlijkst. Want ja....wanneer is iets mooi? Dat is vaak ook een questi van smaak. En er zijn mensen die veel tijd hebben om te freubelen, en mensen die wat minder tijd hebben. Zelf heb ik wat minder tijd en vind mijn kaarten ook niet altijd het mooiste. Maar ik weet wel dat ik er heel erg veel plezier aan beleef! Dat vind ik persoonlijk belangrijker dan dat ik de mooiste kaart heb en een prijs win. Al zou het natuurlijk wel een leuke stimulans zijn om een keer een prijs te winnen. En door random heb ik dan toch ook een kans.

  Groetjes suus

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oei, je vraag is of je een challenge wel of niet zal plaatsen, maar ondertussen heb je een heel 'issue' los gemaakt ;-) Of je wel of niet Rondom kiest heeft beiden voordelen, dus ik ga daar maar niet op reageren ;P Tuurlijk is nog een challenge leuk! Maar of ik er al voldoende tijd voor heb.... Wanneer jij het gaat doen, ga zeker wel mijn best voor je doen hoor!!!

  Liefs Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Tineke, leuk dat je een challenge wil starten. Ik ben zelf altijd wel blij met een random. Op deze manier is de kans voor iedereen gelijk. Daarnaast een top 3 om de mooiste aan te geven. Want wanneer is iets mooi. Dat is voor iedereeen anders. Ben benieuwd wat je gaat bedenken.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi hoi,

  een challenge is altijd leuk!! Ben zelf helemaal van de sketches, vind dat altijd leuk! Ennneehhh het is jouw feessie dus jij bepaal de regels toch??

  gr. arjette.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het altijd erg leuk om met challenges mee te doen. Dat geeft je weer een 'doel' om aan een kaart te werken. De random heeft wel mijn voorkeur, omdat dan iedereen evenveel kans heeft. Maar je moet het natuurlijk zelf weten, het is jouw challenge !
  Er zijn er ook veel die random én een top 3 (of 5) kiezen.

  Ik hou je blog in de gaten hoor.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk idee Tineke, ik kijk meestal niet eens op wat voor manier de winnaar gekozen wordt als ik instuur maar als ik dan zie dat ik door random gewonnen heb vind ik dat toch een beetje een domper hihihih, lekker dubbel maar ik doe mee hoor.
  gr. Liesbeth (ps. als ik tijd heb, en dus niet zoals vaak te laat ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Altijd leuk Tineke en ik vind een wedstrijd met random kiezen niet leuk.
  Je wint omdat je kaart gewoon keigaaf is gemaakt.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat zou ik wel leuk vinden, Tineke, wie niet waagt die niet wint....
  Hoe de winnaar wordt gekozen maakt me niet uit, als het maar niet steeds dezelfden zijn, wat Karin al zei, de winnaar uitsluiten voor de volgende deelname, om anderen ook een kans te geven, of de winnaar als GD mee te laten doen de volgende challenge...
  Ik kijk er naar uit wat je gaat doen!
  Groetjes Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Altijd leuk een challenge, ga zeker proberen mee te doen.
  Groetjes Babette

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ben zelf erg blij met random omdat dan ook een beginneling een eerlijke kans krijgt en waardering voor haar werk als ze een keer iets wint.
  Daarnaast misschien wel leuk om er bv. een top 3 aan vast te koppelen.
  Op deze manier is iedereen tevreden
  Een sketch vind ik persoonlijk het leukste, want sommige thema's zijn eigenlijk best wel heel moeilijk

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Tineke,
  Bij winnaar kiezen via random kan je ook zelf bepalen wie er mag winnen, dus als het wel altijd helemaal eerlijk gekozen wordt is maar afwachten.
  Wij hopen natuurlijk dat de challengeblogs die dit systeem gebruiken het eerlijk doen.

  Maar ik ben er altijd voor te vinden hoor, een challenge waarbij zelf gekozen wordt.

  Liefs Sieta

  BeantwoordenVerwijderen
 13. altijd leuk een challenge Tineke!
  ik ben ook van de sketches hoor, scheelt alweer heel wat tijd en hoef je zelf niet meer te schuiven en schuiven en schuiven haha.

  Enja, wat die random betreft, daar kun je natuurlijk zoveel mee sjoemelen als je wilt hè;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind challengeblogs altijd leuk Tineke. Ik krijg er op wat voor manier dan ook inspiratie van! Dus ik zou het leuk vinden om er een challengeblog bij te hebben. Ik let eigenlijk nooit op hoe de winnaar gekozen wordt, want ik vind het juist leuk om mijn kaarten te laten inspireren door de challenges, waardoor ik weer een kaartje kan maken en dan vervolgens instuur. Ik vind het meedoen gewoon leuk en dus niet om te winnen, maar om weer een volgende kaart te kunnen/mogen maken... Veel succes met je overwegingen en we houden je blog in de gaten. Lieve groetjes, Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind het altijd leuk om mee te doen aan challenges, vond het jammer dat je met de FF-challenge was gestopt, en ik zal ook proberen om mee te doen als je er weer een maakt.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat ontzettend lief dat jullie een reactie achter willen laten op mijn creaties, ik lees ze altijd heel graag!